Over Flint

Flint Webmedia's missie

Flint Webmedia zoekt de grenzen op van technische toepassingen in het middel- en klein-bedrijfsleven. Wij hebben vertrouwen en veiligheid bovenaan en willen de opdrachtgever waar mogelijk volledig betrekken in het ontwikkelingsproces. Flint werkt mét de opdrachtgever, niet vóór de opdrachtgever. Door een nauwe samenwerking garanderen wij een efficiënte projectaanpak en een volmaakt eindresultaat.

De ontwikkelaars

U heeft nu al een kijkje gekregen in wat Flint is, maar wie is flint? Flint bestaat uit 2 jonge ondernemers die graag het beste willen! Wij staan niet alleen voor kwaliteit maar ook voor goed contact. Wilt u nóg meer te weten komen? Druk hieronder op onze namen voor meer over de oprichters van Flint Webmedia.

Niels steenman

Mijn naam is Niels Steenman en ik ben de originele oprichter van Flint Webmedia. Flint heb ik destijds opgericht omdat ik, na het vroegtijdig stoppen van een universitaire opleiding ❛Electrical Engineering❜, de rest van het jaar aan het werk moest. De meeste mensen solliciteren nu bij een supermarkt of een bouwmarkt, maar ik zocht meer. De droom van de vrijheid en onafhankelijkheid met een eigen onderneming overtuigde mij om Flint in te schrijven en dit is nog steeds mijn dagelijkse motivatie. Je leert elke dag zoveel nieuwe dingen omdat je veel meer verantwoordelijkheden, maar ook mogelijkheden hebt.

Het ondernemerschap zit in me, en ik wil het er allemaal uithalen. Ik pak het nu nog stapje hoger op met een studie ❛Small Business & Retail Management❜ aan het Saxion Deventer. Dankzij deze studie kunnen we Flint die extra boost geven en hopen we over een paar jaar een groot aantal mooie en waardevolle bedrijven onze klant te mogen noemen.

Dave den Hollander

Mijn naam is Dave den Hollander. Voor een langere tijd was ik al veel tijd kwijt aan programmeren, maar nu mag ik mezelf dan ook eigenaar van Flint noemen. Op het moment zit ik in het tweede jaar van een studie International Business and Administration, op de Universiteit Twente. Wat goed uitkomt bij het starten van je eigen bedrijf.

Wij hebben inmiddels meerdere klussen voor andere bedrijven ondernomen, maar nog lang niet genoeg naar mijn mening! Wij streven ernaar bedrijven van alle soorten en maten online bekend te maken. We doen dit door mooie websites te maken en goed te communiceren met onze klanten. Een persoonlijke omgang is bij ons vanzelfsprekend en u wordt precies zoveel in het proces betrokken als u zelf verlangt. Deze persoonlijke benadering vinden wij ook fijn. Zo komen wij goed te weten wat u precies wilt bereiken en op die manier bereiken wij ook ons doel, namelijk het maken van geweldige websites!