Onze diensten

Het ontwikkelen van een website is niet alleen een kwestie van ontwerpen en programmeren. Minstens zo belangrijk als een sterk stukje code, is bijvoorbeeld de vindbaarheid van een website in Google en andere zoekmachines. Omdat wij begrijpen dat niet iedereen overal verstand van kan hebben, willen wij je graag een handje helpen. Op deze pagina zijn een aantal veelgebruike termen beschreven uit de wereld van de websites. Gebruik deze pagina als handvat tijdens de zoektocht naar uw perfecte website.

Ligt je interesse écht niet bij het leren van al deze termen? Laat ons je dan helpen! Je kunt ons hier elke vraag stellen die je maar hebt!

Google Adwords

Wat betekent dit?

Google Adwords is het programma van Google waarmee bedrijven hun online advertentieaanwezigheid kunnen regelen. Bedrijven kunnen in het overzicht van Adwords zelf kiezen op welke termen zij in de Google zoekmachine gevonden willen worden. Daarnaast kan men zelf aangeven hoeveel geld ze per weergave overhebben en het maximaal per dag te besteden budget. Op deze manier ontstaat er een vorm van 'De hoogste bieder staat bovenaan'. Er zijn talloze artikelen geschreven en onderzoeken naar Adwords gedaan en Flint combineert al deze kennis en ervaring om uw bedrijf die extra meter voorsprong op uw concurrenten te bieden. Naast een goede advertentie-aanwezigheid, zorgt een goede Adwords campagne ook voor kostenbesparing door op slimme kernwoorden te adverteren.


Onderhoud

Wat betekent dit?

Het internet gaat snel. In nog geen jaar tijd kunnen bepaalde onderwerpen compleet veranderen. Dit merken wij vooral in de web development omdat hier een hoop moderne en actuele kennis en vaardigheid bij komt kijken. Zo is het belangrijk dat uw website mobielvriendelijk blijft, goed te vinden in Google is en het ontwerp met de moderne standaard meegaat. Met een goed onderhoudspakket zorgt Flint dat zelfs jaren in de toekomst, uw website er nog als nieuw uit ziet. Daarnaast kunnen wij ook onderhoud van bestaande websites overnemen om u zo die kleine beetje kosten te besparen en net dat beetje extra service te bieden.


Ontwerp

Wat betekent dit?

Het ontwerp van een website is een erg controversieel onderwerp. Sommigen zeggen dat het belangrijker is dan de rest, sommigen laten het links liggen. Flint zet de prioriteit van de uitstraling en de structuur van de website op hetzelfde niveau als de achterliggende functionaliteit. Een niet-functionerende website kan nog zo mooi zijn maar je hebt er niks aan. Aan de andere kant kan er een geweldig systeem achter een website liggen met een verschrikkelijk ontwerp. Ten eerste schrikt het potentiële klanten af, ten tweede hebben we niks aan dat mooie systeem als men de besturing ervan niet begrijpt of kan vinden. Flint pakt het ontwerp zelf op, werkt op basis van een aantal bestaande templates of laat een ontwerper zijn professionaliteit uitvoeren. Dit is afhankelijk van uw wens en uw budget.


Ontwikkeling

Wat betekent dit?

Het ontwikkelen van een website gaat veel verder dan wat programmeren. Bij Flint staat het structureel en projectmatig werken, het contact met de opdrachtgever en het oog voor details voorop. Tijdens de ontwikkeling hanteren wij periodes van maximaal twee weken waartussen wij met de opdrachtgever om de tafel gaan zitten en de vooruitgang bespreken. Gedurende de opdracht wordt gewerkt aan de hand van een plan van aanpak en wordt een portfolio bijgehouden. Hiermee garanderen wij een resultaat conform aan de wensen van de opdrachtgever en een compleet eindplaatje.


Responsiveness

Wat betekent dit?

Tegenwoordig is het heel belangrijk voor websites om op elk scherm goed afgebeeld te worden, responsiveness wordt dat genoemd. Bij elke website die Flint maakt, zorgt Flint voor responsiveness oftwel mobielvriendelijkheid. Hierdoor wordt de website goed afgebeeld op de computer, tablet, ipad en noem elk mobiel apparaat maar op. Dit houdt ook in dat de website op elke telefoon op z'n eigen manier mooi afgebeeld wordt. Dit zorgt voor een optimale gebruikservaring en een optimale vindbaarheid in Google.


SEO

Wat betekent dit?

SEO staat voor Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachine-optimalisatie. Door middel van een verzameling van technieken, o.a. goedbebouwde websites, kwalitatieve links, juiste content, zorgt Flint ervoor dat uw website goed te vinden is op Google. Zo is de website nog meer van waarde voor u door zonder extra kosten veel meer potentiële klanten te werven!


URL

Wat betekent dit?

Iedereen gebruikt URL's. Je kan een URL bovenin je webbrowser intypen in de balk waar nu "https://flintmedia.nl/diensten" staat. Een URL bestaat uit een aantal onderdelen. Het belangrijkste onderdeel van een URL is de 'domeinnaam', en is vaak gekoppeld aan één bepaalde website. Enkele voorbeelden van domeinnamen zijn 'Facebook.com', 'Nu.nl' en 'Flintmedia.nl'. Alle domeinnamen zijn eigendom van één persoon en/of organisatie en wordt als het ware door de eigenaar gehuurd. Als eigenaar van een domeinnaam kan je vervolgens zelf kiezen wat je achter dit domein wilt (laten) zetten. In de meeste gevallen is dit een website. Binnen één domein vind je, in de meeste gevallen, subpagina's of subdomeinen. Een subpagina wordt vaak weergegeven met een '/' na de domeinnaam. Bijvoorbeeld het deel '/diensten' die naar deze specifieke pagina verwijst. Daarnaast kan een domein een subdomein hebben. Een subdomein staat voor de domeinnaam en is gesplitst met een punt, bijvoorbeeld "https://subdomein.flintmedia.nl". Een subdomein is vergelijkbaar met de verschillende appartementen in één flat. Zo heeft de gehele flat één adres, als het ware de domeinnaam, en is elk appartement een eigen subdomein.